IDlease-logo

Privacyverklaring

privacy lockDoel van de vraag om (persoons)gegevens:
De door u verstrekte zakelijke- en persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor beoordeling van uw aanvraag voor een Financial Lease en niet aan derden verstrekt anders dan voor dit doel.

Type gegevens:
IDLease vraagt u enkel om persoonsgegevens die via openbare of branche-specifieke bronnen beschikbaar zijn zoals BKR, Kadaster en Rechtspraak, en zal u nooit om gegevens vragen zoals politieke voorkeur, religieuze overtuiging of anderszins vergelijkbaar privégerelateerd.

Tijdsduur:
Wanneer de aanvraag niet tot een Financial Leasecontract komt, zal IDLease uw gegevens niet bewaren.
Wanneer de aanvraag tot een Financial Leasecontract komt bij 1 van onze partners, zal IDLease uw gegevens niet bewaren. In dat geval verwijst IDLease u door naar de Privacyverklaring van de betreffende partner.
Wanneer de aanvraag tot een Financial Leasecontract komt bij IDLease zelf, is IDLease verplicht uw gegevens in een dossier aan te houden totdat het Leasecontract volledig beëindigd is + 7 jaar fiscale bewaarplicht.

Indien u bezwaar hebt tegen het verstrekken van de gevraagde persoonsgegevens, maar toch een aanvraag wilt doen, neemt u dan rechtstreeks contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..